Bitcoins

Hoe etwijste werken

De naam ETHEREUIM CRYPTOCURRY komt uit het feit dat de tokens worden verhandeld en opgeslagen door leden van het netwerk, waardoor een niveau van privacy wordt gewaarborgd. Er zijn bepaalde kenmerken die alle goede valuta gemeen hebben. Valuta’s moeten worden ondersteund door een centrale overheid. Het is meestal deze regering die het geld afdrukken dat mensen doorbrengt en beslist hoe ze zullen worden besteed. Hoewel er geen garanties zijn over wat er zal gebeuren of hoe fondsen worden toegewezen, wordt het huidige systeem waar papieren valuta wordt afgedrukt en vertrouwd door iedereen lijkt relatief goed te werken.

Veel mensen zijn begonnen om te vragen of deze technologie achter etherisch, bekend als blokjes, kan worden toegepast op private transacties en aankopen. Het primaire kenmerk van een slim contract is dat het meerdere functies uitvoert en wordt geïmplementeerd als onderdeel van een algehele netwerk. Daarom kunnen slimme contracten worden toegepast op het overdragen van het eigendom van een onroerend goed, betalingen voor goederen en diensten, en zelfs rechten op andere individuen. In de toekomst kan de veelzijdigheid van deze technologie echter uitstrekken tot verschillende soorten transacties.

Privétransacties en eigendom van onroerend goed in onroerend goed zijn een van de eersten die onder dit type technologie vallen.

Er is al veel activiteit in de wereld tussen verschillende valuta’s en verschillende vormen van valuta’s. Een van de meest populaire vormen van deze activiteit is de uitwisseling van valuta’s, die elke dag in verschillende uitwisselingen over de hele wereld plaatsvinden. Deze activiteit is echter niet goed voor de groei van het etherische project, dat een van de heetste dingen in de wereld is geworden sinds de lancering van zijn Crowdsal afgelopen zomer. Als u wilt deelnemen aan deze spannende nieuwe industrie, moet u meer weten over wat deze technologie achter het ethereum-netwerk gaat.

Het ethereum-project begon als het resultaat van een upgrade van zijn makers – het team achter het project nam het idee voor een draai en veranderde het tot een innovatieve manier om de handel op internet te vergemakkelijken. Kortom, of het nu een vorm van valuta is, maar in plaats van fysieke valuta uit te geven, gebruikt het digitale activa. De digitale activa zelf worden een back-up gemaakt van echte World Asset-certificaten. Door transacties met de activa te maken, kunnen gebruikers hun investeringen veiligstellen tijdens het omzetten van een etherisch geld in het echte ding – ether. Met ether is de ruggengraat van dit hele systeem, het bedrijf achter het project in staat om een nieuw type digitale activum te introduceren dat gemakkelijk geld en andere soorten gegevens binnen het netwerk kan overbrengen zonder enige problemen.

Deze nieuwste innovatie achter ethethet is het slimme contractplatform.

Het Smart Contractplatform is de kern van het gehele netwerksysteem achter de hele onderneming. Wat dit betekent is dat iedereen die de markt wil betreden – of het nu beleggers of zakenmensen zijn – een aanbieding kunnen doen aan alle eigendommen die ze willen kopen met behulp van het Activa Ledger Smart Contract. Vanaf hier vinden alle transacties plaats met het gebruik van het Smart Contract-systeem dat door de ontwikkelaar is geprogrammeerd. Het contractsysteem werd aanvankelijk geprogrammeerd door Vitalik Buterin en later door een van de belangrijkste ontwikkelaars van Etherchain. De twee ontwikkelden een uiterst gebruiksvriendelijk softwareprogramma dat iedereen gemakkelijk kan gebruiken, waardoor iemand met vertrouwen de markt kan betreden.

Sinds de lancering van dit verbazingwekkende nieuwe concept hebben Etherchain en zijn partnerbedrijven de wereld stormen. Er zijn nu talloze bedrijven die etwijstenden aanbieden als een soort van AICO of een offline investeringsmogelijkheid. Het toekomstige potentieel van verlichting is echt onbeperkt en nog veel meer dingen moeten worden gezien met betrekking tot de mogelijkheden van computersystemen zoals het onderliggende activum en zelfs hoe de toekomstige slimme contracten zullen functioneren.

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl/ethereum